Oparitu

Esperientzia ahaztezina.
Horren bereziak diren pertsona horientzako oparia.

Hitzartutako menuak

OGOÑO

Wagyu zezina japoniarra

Karabineroak txingarretan

Hegalabur Tatakia

Onddo salteatuak arrautzarekin

Erreboiloa txingarretan

T-bone premium

Azkenburukoak

Torrada brioche ogiarekin

ardoa

Angeles de Amaren
Pazo de san Mauro

90€

bakoitzeko

Hitzartutako menuak

EREÑOTZARGO

San Migel

Joselito urdaiazpiko besoa

Gaba gorria

Piper beteak

Onddo salteatuak arrautzarekin

Zapoa txingarretan patata erreekin

Txuleta piper erreekin

Azkenburukoak

Torrada brioche ogiarekin

ardoa

Cair Cuvee (R. de Duero)
Amaren blanco (R. alavesa)

75€

bakoitzeko

Hitzartutako menuak

ATXARREKO

San Pedro

Iberikoen taula kristalezko ogiarekin

Etxeko kroketak

Etxeko Foie-a

Olagarroa txingarretan erreta
batata-purearekin

Txipiroia txingarretan
itsaski-arroz krematsuaren gainean

Luma iberikoa

Azkenburukoak

Torrada brioche ogiarekin

ardoa

Rioja Vega, Kriantza (Errioxa)
Eraio (Verdejo, A. Errioxa)

60€

bakoitzeko

Hitzartutako menuak

OGOÑO

Wagyu zezina japoniarra

Karabineroak txingarretan

Hegalabur Tatakia

Onddo salteatuak arrautzarekin

Erreboiloa txingarretan

T-bone premium

Azkenburukoak

Torrada brioche ogiarekin

ardoa

Angeles de Amaren
Pazo de san Mauro

90€

bakoitzeko

Hitzartutako menuak

EREÑOTZARGO

San Migel

Joselito urdaiazpiko besoa

Gaba gorria

Piper beteak

Onddo salteatuak arrautzarekin

Zapoa txingarretan patata erreekin

Txuleta piper erreekin

Azkenburukoak

Torrada brioche ogiarekin

ardoa

Cair Cuvee (R. de Duero)
Amaren blanco (R. alavesa)

75€

bakoitzeko

Hitzartutako menuak

ATXARREKO

San Pedro

Iberikoen taula kristalezko ogiarekin

Etxeko kroketak

Etxeko Foie-a

Olagarroa txingarretan erreta
batata-purearekin

Txipiroia txingarretan
itsaski-arroz krematsuaren gainean

Luma iberikoa

Azkenburukoak

Torrada brioche ogiarekin

ardoa

Rioja Vega, crianza (Rioja)
Eraio (Verdejo, R. alavesa)

60€

bakoitzeko

Menu haueta bat erreserbatzeko,
deitu telefono honetara: 94 402 53 69

Nahiago baduzu idatziguzu posta elektronikoz >